BNAIC 2012 was een succes

Posted by on Nov 1, 2012 in Morpheus | No Comments
Chris Welty @ BNAIC 2012

Chris Welty @ BNAIC 2012

Het voltallige Morpheus team was aanwezig op de BNAIC 2012 in Maastricht. Donderdag 25 oktober hebben we interessante presentaties bijgewoond en naar een inspirerende keynote van Chris Welty van IBM geluisterd met de titel “Knowledge is not the destination”. Het gaat om de taak die je wilt volbrengen, niet om de kennis perfect te laten zijn. Met deze boodschap vertelde hij het verhaal van de Watson computer, die Jeopardy kan spelen tegen de beste menselijke spelers.

Wijnkelder van Thiessen Wijnkoopers

Wijnkelder van Thiessen Wijnkoopers

Uiteraard hoort bij een conferentie ook een heerlijk en gezellig diner, ditmaal bij Thiessen Wijnkoopers.

Vrijdag 26 oktober hebben we een demonstratie gegeven van Kamala in de Cloud. De bezoekers konden zelf spelen met een CRM demo topic map en daar hun gegevens invoeren. Er kwam veel publiek op af en de reacties waren zonder uitzondering enthousiast.

Leave a Reply